Historie

Foreningen har lokasjon på sørsiden av Børøya.  1 km til mange servicetilbud i Stokmarknes.

Stokmarknes motorbåtforening ble stiftet i 1968 og endret senere navn til Stokmarknes Båtforening.                                                        Vi er ca 170 medlemmer og disponerer 144 båtplasser. I tillegg har vi 7 gjesteplasser ved gjestebrygge                                               med tilgang på strøm og vann.

Litt historie:

Foreningens medlemmer har primært båtene sine i fortøyninger på vågen frem til midten av åttitallet.

• 1985: Molo etableres på Børøya.
  • 1986: Det bygges bølgedempere av bildekk og brygge A legges ut
  • 19??: Klubbhus settes opp av 2 brakker
  • 19??: Kai bygges
  • 199?: Rampe støpes for ut- og oppsetting av båter med henger.
  • 2009: Båthavna utvides med 72m betongbrygger fra Sortland betong. Dette utgjør D-brygga.
  • 2015: E og F brygga etableres med leveranse av betongbrygger fra Marina solutions. SB har nå 144 båtplasser
  • 2018: Bølgedemper av PE-rør re-etableres øst av molo
  • 2019: Utsettingsrampe forlenges med 4m.